diumenge, 12 d’abril del 2009

PREMIS DEL CONCURS "EL MICRO EN EL COLE"


"El micro en el cole" és una separata del diari Última Hora sobre Informàtica i Tecnologies de la Informació. Els alumnes de cinquè i sisè segueixen les activitats que s'hi proposen Entre les activitats hi ha un concurs i aquesta vegada hi ha hagut dos premiats: un alumne de sisè, En Gilson, i una alumna de cinquè, na Maria Magdalena. Com que no pogueren anar a cercar al premi hi vaig anar a cercar jo i els hi vaig entregar. Enhorabona, jovenets!

dimarts, 7 d’abril del 2009

PANADES I CRESPELLS



Avui matí ha esta una jornada de molta activitat a l'escola. Ja de ben matinet ens hem posat a trempar la carn i les verdures i fer la pasta.
Després de l'esplai ha esta el moment de fer les panades. Els petits han fet els crespells.
Ara les guardarem un un lloc fresquet fins demà matí que les durem al forn.
Per demà teníem previst anar a Sa Comuna, però en aquests moments comença a plovisquejar. Per tant, si demà no podem partir, haurem de quedar a les classes i berenar de panades a la mateixa escola.
Quina llàstima!

TRÀMITS PER A LA CONSTRUCCIÓ DE L'ESCOLA NOVA

Vaig assistir ahir, com a vocal de la mesa de contractació, a l'acta d'obertura de les pliques presentades per les diferents empreses que volen construir l'escola nova. Se'n presentaren devuit d'empreses, algunes de les Illes Balears i altres provinents de Madrid, Barcelona, València, Galícia i Pais Basc.
Algunes d'elles no complien el punt de la garantia provisional, per la qual cosa se'ls ha requerit perquè en tres dies presentin la garantia correcte que puja a 80.741,29 euros.
Per això i a l'espera de què presentin aquest aval, es cità la mesa per el proper dia 14 d'abril, data que es procedirà a l'acte públic d'obertura de les proposicions econòmiques i de les millores que presenten les empreses.

diumenge, 5 d’abril del 2009

UNA PASSA MÉS PER A TENIR L'ESCOLA NOVA

Després d'uns dies de descans en les intervencions al bloc, torn a la feina. I és que hi ha un motiu prou important per a fer-ho.
Demà dilluns s'obren les pliques de les empreses que han presentat ofertes per a construir l'escola nova. He sentit dir que n'hi ha més de vint. Per tant esperarem a demà a veure les ofertes i en saber quina és l'elegida, ja ho comentarem.
També miraré de posar, en aquest bloc o a la web, el projecte. Així quan qualcú ho vulgui consultar ho tendrà a mà.