divendres, 11 de novembre del 2011

DUIM DOS MESOS DE CURS I FINS ARA NO HA LLEGUT

Sí, ja duim quasi dos mesos del primer curs que feim sencer al nou centre i fins ara no havia llegut fer una nova entrada al blog. I ara que ja són més de les dues de l'horabaixa del divendres és un bon moment per fer-hi la primera.
Ja sabeu que estam de reduccions. Pocs alumnes al menjador però més a l'escola. Són 173, 10 més que el curs passat i avui mateix ha vengut un pare per fer dues matrícules més.
Però els euros no arriben i avui han començat a muntar dues noves pissarres digitals: una és la que guanyàrem en el concurs de "Què t'hi jugues" i l'altra l'haurem de pagar.
Però amb l'ajuda de tots segur que ens en sortirem. Hi ha moltes novetats i tot canvia dia a dia. És el que demanen els nous temps, capacitats per anar adaptant-nos als continus canvis que es produeixen sobretot en el camp de la tecnologia.
També hem començat a treballar a l'hort que serà el que farà que toquem més amb els peus a terra. La intenció és també fer un blog just per l'hort i que puguem anar-hi posant imatges dels seus continus i vitals canvis.