divendres, 26 d’octubre del 2012

TRES PISSARRES DIGITALS NOVES

Avui hem tengut una mica de trull per l'escola. Però al final ha arribat la tanquil·litat quan tothom se n'ha anat a casa i els tècnics que han instal·lat les pissarres digitals a les aules de segon, tercer i quart també ho han fet. Aquí teniu les noves pissarres a les seves aules respectives. Una passa més en la modernització tecnològica del centre.
Aula de tercer curs

Aula de quart curs

Aula de segon curs

divendres, 19 d’octubre del 2012

AVUI HEM FET BUNYOLS

Amb motiu de la festa de les Verges, que és diumenge que ve, avui hem fet molts i molts de bunyols. I a més ens han sortit molt i molt bons. Les fotos les ha fetes en Josep Antoni Tornero, un dels alumnes de la UIB que està fent les pràctiques entre nosaltres. Manco les que hi surt, es clar.
El dia anterior, els més petits dugueren patates i els més grans ous. Els demés ingredients els hem comprat des de l'escola. Tot això ha fet que avui matí ha estat un dia especial.




dimecres, 17 d’octubre del 2012

REUNIÓ A LA UIB SOBRE ELS PRACTICUMS

Avui som a la UIB. Com que tenim 4 estudiants que fan les seves pràctiques al nostre centre intentam esbrinar els possibles dubtes que hi pugui haver. Al mateix temps prov l'aplicació BLOGGER del telèfon mòbil.

dilluns, 15 d’octubre del 2012

AVUI HAN COMENÇAT 4 ESTUDIANTS EN PRÀCTIQUES

Ells són en Josep Antoni Tornero Castelló, na Maria Magdalena Rosselló Tauler, na Francisca Català Esteva i na Margalida Morey Cru. Han començat avui i estaran amb nosaltres fins dia 21 de desembre. Aquí podran veure com treballam amb els al·lots i começar a viure les seves experiències com a mestres. Benvinguts siau!

dimecres, 10 d’octubre del 2012

SORTIM AL FULLETÓ DE LES ACTIVITATS MEDIOAMBIENTALS DEL CONSELL DE MALLORCA


El Consell de Mallorca publicita les seves activitats medioambientals en un fulletó que ha repartit a les escoles. Idò bé, en el d'enguany hi surt una foto en la qual hi surten la mestra Catalina Castelló i els alumnes que ara fan quart quan anaren a la Serra de Tramuntana a fer l'activitat ELS OFICIS DE LA SERRA DE TRAMUNTANA