dilluns, 2 de febrer del 2009

EL PROJECTE DE L'ESCOLA NOVA JA ÉS A L'AJUNTAMENT

Divendres passat, dia 30 de gener, entrà a l'Ajuntament el projecte de l'escola nova. La comuninat educativa de Maria pot estar contenta de què, a la fi, ja sigui una cosa concreta i més propera. Repetir les necessitats i les mancances que tenim és cansat, la necessitat de l'escola és molt grossa i que ja s'hagi fet una passa més ens alegra molt.
Ara és l'Ajuntament que ha de fer la seva feina per agilitar tràmits i es posin terminis a aquest projecte perquè prest sigui una realitat.

6 comentaris:

  1. Estic molt contenta que ja hagui arribat el projecte, ara l'ajuntament s'ha de posar a fer feina i, sobretot, vigilar que les obres es facin ben fetes i que tots poguem estar orgullosos de tenir una escola nova i digna per als nostres fills.

    ResponElimina
  2. Estic molt contenta de que el projecte ja sigui aqui, esper que l'ajuntament es posi en feina i poguem gaudir del nou centre el més aviat possible, encara que les presses no els han de fer oblidar que les coses ben fetes sempre hi estan, que controlin molt les obres que quedin bé i poguem gaudir del nou centre per molts anys, que no passi el mateix que està passant al nou centre de Muro.

    ResponElimina
  3. sa meva germana na Joana Aina troba que han de posar els picapadrers més rapids i més bons!!!!


    Margalida Colombram i Caterina Bergas.

    ResponElimina
  4. El primer escrit esta super be e flipat

    ResponElimina
  5. escola nova so un poc lents i siguin molts més rapids.A i que estgui fet en 2 mesos joan t.

    ResponElimina
  6. Frissam que l' escola nova ja s'acabi bé sa veritat es que encara no està començada. En tenim moltes ganes encara que noltros no hi poguem anar.

    Maria de la P. I Shiva García

    ResponElimina

Et convid a fer un cometari