dijous, 4 de febrer del 2010

LA PRIMERA PEDRA JA ESTÀ AL SEU LLOC



Avui matí hem estat una mica de festa. Perquè com un acte festiu ens ho hem agafat des de l'escola i ens hem desplaçat al carrer Pujolet, tots, infants i mestres, lloc on s'està construint el nou centre.

Allà, amb molta cerimònia, s'ha procedit a la col·locació de la primera pedra. És un acte simbòlic que es fa per iniciar una obra d'aquesta envergadura.

Allà hi ha vengut el conseller d'Educació i Cultura, Sr. Bartomeu Llinàs, acompanyat d'altres membres del seu gabinet. Els esperàvem tots nosaltres, el consistori, altres entitats del poble i tots els que volien veure la posada d'aquesta primera pedra.

Dins una arqueta s'ha procedit a posar-hi una colecció de monedes, tots els diaris del dia, la darrera revista Fent Carrerany, el darrer anuari de l'escola i la firma de tots els alumnes i mestres de l'escola amb els seus desitjos sobre el futur d'aquest centre que s'està construint.
A continuació el batle ha fet un discurs destacant l'agraïment a totes les persones que han ajudat a que la cosntrucció d'aquest nou centre sigui possible en aquests moments. Per cloure les parlades ho ha fet el Sr. Conseller, el qual ha assegurat que la Conselleria donaria tot el seus suport perquè tot arribi a bon terme.

A la festa hi ha d'haver menjua i així ha acabat l'acte amb un petit refresc que ens ha oferit l'empresa Ferrovial. Tot un detall.

Just em queda afegir que la construcció d'aquest nou centre ens produeix a tots els que formam la comunitat educativa de Maria, una gran satisfacció i que la pedra d'avui, utilitzant un símil, seria com llevar la pedra que aguanta un carro que està a dalt d'una costa i que de'n va per avall i que ja no hi ha qui l'aturi, fins arribar a la meta.

Enhorabona a tots!

1 comentari:

Et convid a fer un cometari